Servicii

Dezvoltari teritoriale

In colaborare cu administratiile comunale dezvoltam concepte zonale pentru firme mestesugaresti, intreprinderi mici si mijlocii si pentru extinderi de zone urbane, inclusiv proiectarea si realizarea lucrarilor de infrastructura si a utilitatilor aferente, pentru a oferi investitorilor imobiliari terenuri amenajate spre vânzare.

Pe o temelie buna
BSB ROMINVEST SRL

Dezvoltari imobiliare

Centre comerciale si parcuri de retail

Promovam proiecte de investitii imobiliare în locatii verificate din punctul de vedere al fezabilitatii, pentru ansamluri comerciale de specialitate sau centre si pasaje comerciale interurbane (Shopping Mall). Avem însa în vedere si tendinta crescatoare pentru revitalizarea si revalorizarea unor obiective existente.

Contributia noastra la strategia de piata
BSB ROMINVEST SRL
Cladiri de birouri si comerciale, obiective de mica industrie si mestesugaresti

În cooperare cu arhitecti de renume dezvoltam proiecte imobiliare cu multiple destinatii, adaptate cerintelor pietii viitoare, care corespund pretentiilor viitorilor utilizatori si beneficiari, asigurand astfel garantia unor investitii benefice.

Contributia noastra la beneficii
BSB ROMINVEST SRL
Ansambluri rezidentiale si hoteliere

Realizam si comercializam complexe rezidentiale urbane cu perspective de viitor si ansambluri de vile moderne si confortabile pentru locuitori, oferind astfel un capital imobiliar valoros pentru investitori.

Cu perspectiva
BSB ROMINVEST SRL

Managementul pentru realizarea constructiilor

Preluam si ne asumam responsabilitatea pentru intocmirea proiectelor tehnice, evaluarea lor din punctul de vedere tehnic, calitativ, economico-financiar si al sustenabilitatii, supravegherea permanenta a realizarii constructiei in cadrul bugetului disponibil pentru toate sectoarele de activitate: infrastructura si utilitati, constructia în rosu, finisaje, instalatii si echipamente tehnice.

Noi stim cum
BSB ROMINVEST SRL

Comercializarea elementelor prefabricate pentru constructii imobiliare

BSB-Rominvest promoveaza si comercializeaza, în colaborare cu agentia de imobiliare
Karl-Heinz Mauser elemente prefabricate, de mare valoare, din materiale de constructie ecologice, pentru construirea ansamblelor rezidentiale. Programul de livrare cuprinde:

 • Pereti prefabricati de tip klimaPOR©, sistemul din argila arsa, care asigura un climat sanatos de locuit si care corespunde normelor EnEV (Energieeinsparverordnung = Ordonanta privind Economisirea de Energie) fara izolatii termice suplimentare
 • Plansee prefabricate Rötzer, planseu termoizolant din caramida cu tencuiala aplicata si cu retele de incalzire si racire, intr-un singur sistem, inglobate
 • Pereti si elemente constructive din beton armat produse conform proiectului, dupa cerinte individuale
 • Plansee prefabricate de tip RATIOPLAN© cu deschideri libere maxime de 6,2m
 • Plansee fasii cu goluri, precomprimate, de tip VARIOPLUS© pentru deschideri maxime de 18 m, în special pentru constructii industriale
 • Scari prefabricate din beton armat, în peste 1.000 de variante, drepte, in spirala, in dubla spirala, cu sensul de rotire spre dreapta sau spre stanga
 • La noi, constructia în rosu a unei case unifamiliare, dureaza 3 zile

Baza conceptului nostru de succes este producerea prefabricatelor cu certificate de calitate si marci inregistrate in ateliere proprii. Adaptarea proiectului dvs. individual la sistemul de prefabricate este garantata de proiectantii nostri, prin intocmirea planselor de fabricatie in sisteme moderne CAD, logistica si montajul în termen a elementelor de constructie fiind supravegheate si garantate de specialistii nostri din Germania si România.

Proiecte

Proiect urbanistic
Eurocity Braila - Galati

[ >> informatii suplimentare ]

Business-Center Sibiu

[ >> informatii suplimentare ]

Ansamblu rezidential
cu vile si case de vacanta
în Cisnadioara - Transilvania

[ >> informatii suplimentare ]

Competente principale

 • Dezvoltari teritoriale
 • Dezvoltari imobiliare
  • Centre comerciale si parcuri de retail
  • Cladiri de birouri si comerciale, obiective de mica industrie si mestesugaresti
  • Ansambluri rezidentiale si hoteliere
 • Managementul pentru realizarea constructiilor
 • Comercializarea elementelor prefabricate pentru constructii imobiliare