Proiecte

Proiect urbanistic Eurocity Braila - Galati

Dezvoltarea vizionara a unui cartier situat între Braila si Galati, pe coridorul final al Dunarii, garanteaza pozitionarea regiunii orientata spre viitor. Pe cea mai mare rezerva de suprafata în milocul metropolei dunarene va trebui sa se construiasca în urmatorii 20 de ani orasul progresist al secolului 21.

Noul cartier multifunctional, orasenesc si pentru care merita sa traiesti, va oferi atât forme atractive de locuit, noi locuri de munca, servicii si cai moderne de aprovizionare, precum si un sector stiintific si educational inovator, cu importanta supraregionala. Acest amplasament se caracterizeaza în principal prin spatii verzi generoase, un mediu atractiv pentru industrie si productie (târguri cu expozitii), locuri amenajate pentru domeniul social, medical, petrecerea timpului liber, activitati sportive (fotbal, teren de regata, piscine, teren de golf), recreere si institutii culturale, o infrastructura performanta (cai ferate, retea de strazi, pod peste Dunare), precum si prin proximitatea fata de importante locuri de recreere.

Informatii suplimentare gasiti aici:
DOWNLOAD PREZENTAREA PROIECTULUI BRAILA - GALATI (PDF)


Business-Center Sibiu

Pentru vigorarea zonei urbane periferice si mai ales pentru ridicarea valorica a mediului social si economic, dezvoltam un Business Center in vecinatatea noului aeroport international, la o distanta optima de centrul citadin a unuia din cele mai interesante orase transilvanene.

Ansamblul complexului, cu o îmbinare armonioasa de spatii de birouri, administrative comerciale si hoteliere, cladiri împrejurate de zone verzi generoase, posibilitati si legaturi ideale de transport, conceput ca o componenta urbana autentica si de sine statatoare, va contribui la imbogatirea peisajului arhitectural al capitalei culturale europene.
Ansamblu rezidential cu vile si case de vacanta în Cisnadioara - Transilvania

Situata într-o zona idilica si linistita la poalele Carpatilor, Cisnadioara (Michelsberg) cu biserica-cetate si valea paraului argintiu, este una din cele mai frumoase asezari sasesti din Ardeal.

Spiritul exotic si romantic al pensiunilor din zona, apropierea de numai 8 km de Capitala Europeana 2007 Sibiu cu vestigiile sale istorice si monumentale si la numai 12 km de cel mai apropiat aeroport, întregesc imaginea pitoreasca a unei zone interesante si atractive.


Bebauungsplan in Michelsberg
Michelsberg an den Karpaten
Michelsberg - Kirchenburg
Michelsberg - Silberbachtal
Die Karpaten

Proiecte

Proiect urbanistic
Eurocity Braila - Galati

[ >> informatii suplimentare ]

Business-Center Sibiu

[ >> informatii suplimentare ]

Ansamblu rezidential
cu vile si case de vacanta
în Cisnadioara - Transilvania

[ >> informatii suplimentare ]

Competente principale

  • Dezvoltari teritoriale
  • Dezvoltari imobiliare
    • Centre comerciale si parcuri de retail
    • Cladiri de birouri si comerciale, obiective de mica industrie si mestesugaresti
    • Ansambluri rezidentiale si hoteliere
  • Managementul pentru realizarea constructiilor
  • Comercializarea elementelor prefabricate pentru constructii imobiliare